Ugrás a főmenühöz Ugrás a tartalomra

Célcsoportok

A Dicsőségfalon megtalálható dinamikusan bővülő listán felvonultatjuk mindazokat a vállalkozásokat, közintézményeket, illetve civil szervezeteket, amelyek valamilyen szintű akadálymentesítést valósítottak meg szolgáltatásaik területén.

A lista közzétételének szerepe kettős: egyrészről alkalmat kínál az ügyért tenni akaró vállalkozások és szervezetek számára, hogy elköteleződésüket megmutassák az online tér szereplőinek, illetve ami még fontosabb, maguknak az akadályoztatott felhasználóknak. Másrészről az köszönjük.hu oldalon való megjelenés esélyt ad a további fejlődésre azáltal, hogy lehetővé teszi az érintett felhasználók számára a kisebb-nagyobb fokban akadálymentesített weboldalakról és azok funkcionalitásairól véleményt mondjanak. Az infokommunikációs akadálymentesítés számos aspektusát figyelembe vevő szavazási modul segítségével most először van módja külső szakértők helyett (mellett) magának a célcsoportnak eldönteni, hogy egy weboldal ténylegesen megfelel-e az akadályoztatott felhasználók igényeinek.

A listán szereplő szervezeteket és cégeket magunk gyűjtjük illetve ajánlások útján kerülnek fel, ám bármely vállalkozás kérheti, hogy bekerüljön adatbázisunkba, megnyitva az utat a bemutatkozás, valamint a nyilvános értékelés előtt. Azok a szolgáltatók, akik ezt vállalják, közvetlenül megszólíthatják a felhasználók korábban el nem ért körét, emellett egy teljesen új szolgáltatásszervezési szemlélettel is gazdagodhatnak.

Oldal tetejére